Algemene Voorwaarden voor Eigenaren

123werkruimte.nl is een platform waarop eigenaren hun accomodatie als werkruimte beschikbaar kunnen stellen aan huurders. Deze Algemene Voorwaarden voor Eigenaren zijn van toepassing op eigenaren van de aangeboden accomodaties.Aanbieden van werkruimte
U kunt uw accomodatie als werkruimte aanbieden door een account te maken op uw naam, en uw accomodatie te registreren. U bent er verantwoordelijk voor dat de door u opgegeven gegevens kloppen. Wij zijn niet aansprakelijk voor claims van huurders omdat u onjuiste gegevens of informatie hebt opgegeven over uw accomodatie.

Wij houden ons het recht voor aangeboden accomodaties te weigeren op onze website.Uw accomodatie
Wanneer huurders zoeken naar accomodatie wordt uw accomodatie al dan niet weergegeven op basis van interne zoekcriteria. Deze zoekcriteria omvatten onder andere:

  • Locatie
  • Beschikbaarheid
  • Faciliteiten
  • Score (gebaseerd op aantal boekingen en annuleringen)

Wij zijn niet aansprakelijk indien onze website of onderdelen daarvan al dan niet tijdelijk niet beschikbaar is.Boeking
Wanneer een huurder uw accomodatie boekt ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Wilt u de boeking weigeren? Dan kunt u vanuit uw account de boeking beheren, en deze annuleren tot de annuleringsperiode van 14 dagen voor de boekingsdatum. Wanneer u meerdere boekingen annuleert over een bepaalde periode dan heeft dit invloed op uw score, waardoor uw accomodatie mogelijk minder weergegeven zal worden.

U gaat met de huurder zelf een huurovereenkomst aan volgens de boeking, u ontvangt uw huurder(s) in uw accomodatie.

Eventuele klachten van huurders over hun verblijf dient u zelf af te wikkelen. Daaruit voorvloeiende kosten zijn voor uw eigen rekening.

Wij zijn niet aansprakelijk voor kosten voortvloeiend uit klachten van de huurder.Betaling
Via uw account geeft u uw bankrekening nummer op.

Wij rekenen 5% commissie voor onze diensten (inclusief BTW). Dit percentage kunnen wij wijzigen, in welk geval wij dat u laten weten.

Nadat afloop van de geboekte datum of periode maken wij de huursom verminderd met de commissie aan u over op de door u aangegeven bankrekening.

U bent zelf verantwoordelijk voor afhandeling van eventuele extra kosten ter plaatse, zoals verzekeringen en belastingen.Beëindiging
Zodra er geen aankomende boekingen zijn mag u op ieder moment de samenwerking beëindigen. Bij beëindiging wordt er over en weer geen schade in rekening gebracht. Nog verschuldigde commissie moet nog wel worden betaald.

Wij houden ons het recht voor de samenwerking te beëindigen. Dit kan onder andere bij de volgende situaties:

  • Wanneer er teveel klachten binnenkomen van huurders omdat de informatie over uw accomodatie niet juist is
  • Wanneer er teveel klachten binnenkomen van huurders over de door u geleverde diensten

Juridisch
Bij conflicterende voorwaarden tussen deze en uw eigen voorwaarden zijn onze voorwaarden leidend en bepalend.

Fotomateriaal dat u plaatst op de site kan inbreuk maken op andermans auteursrecht. U geeft ons een vrijwaring van aanspraken van een derde partij hierop. U bent dus zelf verantwoordelijk voor inbreuk op auteursrechten.