hoe het werkt voor eigenaren

Hoe werkt het
Eigenaren van B&B's en vakantiehuisjes kunnen hun ruimte overdag beschikbaar stellen als werkruimte voor één of meerdere dagen. U geeft hierbij aan welke faciliteiten u biedt, zoals koffie, thee, internet, lunch, enzovoort. Omdat we begrijpen dat u er niet op zit te wachten op wéér een site alle informatie over uw lokatie in te voeren, hoeft u alleen een paar korte vragen te beantwoorden en 1 foto te uploaden. Daarnaast hebt u de mogelijkheid een link op te geven naar een bestaande site. Dat kan uw eigen website zijn, maar ook uw pagina bij AirBnB. Zo kan de klant, indien hij of zij meer wil weten, toch alle informatie verkrijgen over uw accommodatie.

Omdat er geen overnachting plaatsvindt hebt u als eigenaar minder werk, en kunt u dus de ruimte tegen een lagere prijs beschikbaar stellen. Indien een overnachting gewenst is kan uw accomodatie gewoon als B&B of vakantiehuisje worden verhuurd. U zit bij ons niet aan de site vast, dus overnachten kunt u gewoon laten boeken via andere sites.

Kosten
Uw eerste 2 boekingen zijn geheel gratis, wij rekenen geen commissie, en u ontvangt het gehele bedrag van de boeking. Zo kunt u zonder risico kennis met ons maken. Bij volgende boekingen wordt over het totaalbedrag van de boeking 5% commissie gerekend (inclusief BTW).

Uitbetaling
Het bedrag van de boeking, verminderd met de commissie, wordt na het verstrijken van de periode waarin geannuleerd kan worden op de door u aangegeven bankrekening overgemaakt.

Annuleren
De klant kan tot 14 dagen voor de geboekte datum kosteloos annuleren.

Algemene Voorwaarden voor eigenaren
Zie ook onze algemene voorwaarden.